Friday, August 11, 2006

HAI STEAUA!!!!

Salutare,

am mai facut ceva interesant si va spun si voua::))

Miercuri seara, am fost la meci Standard Liege - Steaua Bucuresti. N-am decat cateva chestii sa spun:
- escapada asta m-a uscat de bani - 25 EUR biletul, 18 EUR trenul Leuven - Liege dus intors, 1,30 EUR un bilet de autobuz, 3 EUR un hotdog la stadion.... ce sa mai, la cum zburau banii din buzunarul meu si la cum se auzea peste tot in jurul meu Adrian Minune cu melodia aia dedicata Stelei, ma simteam ca un adevarat manelist::)).

- atmosfera a fost excelenta! Cam o mie de romani (iar m-am uimit cati romani sunt aici - din cei de la meci, numai galeria venise special pentru meci, restul chiar locuiesc in Belgia), belgienii erau majoritatea imbracati in alb-rosu si au facut o atmosfera foarte faina si orientata foarte mult catre a-si incuraja proprii jucatori si prea putin spre a-i huidui pe adversari (ce ziceti, nu ar fi frumos sa facem si noi la fel?). Super dragutzi astia, au avut crainica romanca (ne-a urat bun venit, ne-a explicat care sunt regulile pe stadion, ne-a prezentat pe scurt meciul) si au incercat sa bage si imnul Stelei, dar au gresit melodia (nu stiam ca Scooter are 2 melodii care sunt cu dab-dab-dab, oricum a mers si asta). Sa vedem noi de-astea pe stadioanele noastre... sau macar sa plece suporterii adversarilor teferi de pe stadion fara interventia militarilor si paramilitarilor... cand s-a terminat meciul, noi am vrut sa plecam putin mai devreme ca sa nu ne prinda aglomeratia (trebuia sa ajungem la gara repede). Initial nenea de la poarta a zis ca nu avem voie sa iesim pana se termina meciul, dar ne-a aratat pe cel care dadea dispozitiile pe acolo, am mers si am vorbit cu el si ne-a dat voie sa iesim. Oricum, am mers la autobuz si nu a plecat asta pana nu a iesit lumea din stadion ca sa se umple, asa ca am vazut ca au iesit toti super-pasnici, nu tu impartire oe galerii si prostii, mergeau romani cu belgieni unul pe langa altul pe strada si nu stiu cum naiba ca nu se muscau... ciudat....

- Steaua a jucat......nu foarte bine, sa zicem (doar este un blog public, nu pot sa scriu prostii:P). Noroc ca si astia de la Standard au jucat tot....nu foarte bine. Oricum, ne-au facut la jumatatea terenului, iar speranta noastra Nicolita de-abia a atins mingea. Poate isi revin... (mie imi pare rau ca a luat Rapidul bataie aseara....)

Cam atat despre meci, iar am scris o gramada. Va pun si poze zilele astea ca trebuie sa le iau. O chestie "amuzanta": trenul de la Bruxelles - plin de romani, autobuzul de la gara - plin de romani (inghesuiala si mergea ala ca naiba, deci m-am simtit ca acasa:::)), iar la stadion s-a gasit unul dintre ei sa imi deschida rucsacul cat stateam la coada la hotdog::)). In loc sa ma enervez, m-am si distrat, tot drumul am stat cu rucsacul la piept si atunci l-am lasat cateva minute pe spate (noroc ca aveam portofelul in mana si pasaportul meu nu le-a placut::)). Asta e!

Pupici!

2 comments:

  1. Anonymous8:34 AM

    Hahaha!!!

    Steaua ca Steaua..dar Rapidul e cea mai buna..desi e adevarat nu prea au aratat-o in ultimul meci..Sa speram ca isi revin:)

    Pupici

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:53 PM

    hey,
    am citit pe site-ul suporterilor stelisti ca au fost injurati ca la usa cortului de belgieni, si am fost tentat sa ii cred ... sily me :)

    http://www.fcsteaua.ro/index/sectio
    n/articles/article/2878

    "Am intrebat un roman ce zic, eu necunoscand limba franceza, mi-a raspuns ca ne fac muritori de foame, ca romancele sunt tarfe si ca suntem copiii lui Ceausescu.

    Am zis ca e un grup si fac misto la bautura, insa, la peluza cealalta, unde isi desfasoara activitatea galeria lor, observ 3 grupuri mari, unul dintre ele cu steagul de gard pus invers in semn de protest.

    Se ridica cateva mesaje, pe care, am aflat de la ceilalti romani, ca scria exact ce ziceau cei de langa noi: ca suntem muritori de foame in tara si cand iesim in occident cautam iarba, ca vor sa ne f--a in c-r, sa ne dea cu vasilina, referiri la Ceausescu.

    Nu mi-a venit sa cred, nu am mai intalnit in alta deplasare in Europa suporteri mai porniti pe noi, pe jigniri, injurii. "

    ReplyDelete